Overslaan en naar de inhoud gaan
 

De groeispurt van volledig elektrische auto’s

Het aanbod van elektrische auto's is de afgelopen jaren langzaam toegenomen, maar komt nu in een flinke versnelling.

2021
1.200.000
2020
500.000
2019
300.000
2018
55.000
2017
34.000

De kans wordt steeds groter dat klanten met elektrische auto's bij úw garage terechtkomen. Bent u daar al op voorbereid?

 • Hoe kunt u als onafhankelijke garage, keer op keer blijven inspelen op nieuwe technologieën?

  NexDrive is er om u te helpen klaar te zijn voor de volgende stap. Voor de volgende automobilist en welke vorm van aandrijving er ook ooit zal komen.

 • Man met armen over elkaar geslagen met op de achtergrond de tekst: "Tech 360"

  Een compleet pakket van technische ondersteuning en training. Ook voor hybride en EV.

  Alles weten van elk merk auto? En ook nog alle apparatuur in huis hebben om met elk type auto te kunnen communiceren? Maak gebruik van de technische ondersteuning van TECH360.

 • Opleidingen, Pass Thru, Remote Services en meer

  NexDrive verzorgt alles op het gebied van techniek én marketing. Want die nieuwe EV-rijder moet natuurlijk wel weten dat hij voor onderhoud, reparatie en service aan zijn nieuwe EV nog steeds bij zijn eigen universele garage terecht kan. Profiteren van NexDrive? Dat kan al voor €175 per maand.

Geen 'nee' meer verkopen aan EV-klanten

Deze garagebedrijven gingen u al voor en sluiten zich binnenkort aan bij NexDrive. Als servicepunt hebben zij alles in huis om ook elektrische en hybride auto's van het juiste onderhoud en de juiste service te voorzien.

Maandelijks sluiten er nieuwe garagisten aan bij NexDrive. 

Lees hier de succesvolle cases van onze deelnemers.

Erik Rodink

TyrePoint Zwolle
TyrePoint Zwolle

We hebben voor NexDrive gekozen om de uitstraling richting de zakelijke rijder te behouden. We kunnen onderhoud verzorgen en onderdelen leveren voor elek vorm van aandrijving. Daarnaast geeft NexDrive onze monteurs de kans om zich door te ontwikkelen aangezien we hiermee een vooruitstrevend bedrijf zijn dat verder wil in de toekomst!

 

Leon Bakkers

CarProf Bakkers Hank
Leon Bakkers

Ons bedrijf is een echte dorpsgarage, waar elke klant welkom is. Of ze nou een auto rijden die wordt aangedreven door diesel, elektriciteit, benzine of waterstof: iedere auto kan hier terecht. Met NexDrive hebben wij alles in huis om ook de nieuwe (en groeiende) doelgroep te bedienen, dat vinden wij belangrijk. Dezelfde service voor onze klanten. Vandaag, maar ook morgen!